Beobank Flying Blue World MasterCard | De-Voordeligste-Kredietkaart.be
Beobank

Beobank Flying Blue World Mastercard

Beobank Mastercard Flying Blue World
Gesponsord

Kost : 75 €/jaar
Zonder van bank wisselen

 • 1 Flying Miles voor elke euro uitgeeft
 • 3.500 Miles cadeau
 • U hoeft zelfs geen zichtrekening bij Beobank te hebben.
 • 7 exclusieve verzekeringen
 • Betalen "contactloos"
 • Wereldwijd aanvaard
 • Betalingsfaciliteiten : gespreide betaling mogelijk
Aanvragen
Via www.beobank.be, zonder extra cost.
Beobank App Mobiele

Mobiele App

Raadpleeg uw nog niet gefactureerde aankopen op uw smartphone.

* Beobank Flying Blue World Mastercard
Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.400€. Jaarlijks Kostenpercentage van 14,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 11,93%) met een jaarlijkse bijdrage van 75€.

Voordelen

Spaar Miles
Voor elke euro die u met uw Beobank Flying Blue Mastercard uitgeeft, ontvangt u 1 Mile. Deze Miles worden elke maand overgezet naar uw Flying Blue account.
In het Flying Blue programma blijven uw Miles geldig als u eens in de 2 jaar een vlucht met AIR FRANCE, KLM of Sky Team- partners maakt. Bij elke aankoop die u doet met uw kredietkaart wordt de geldigheid van uw totale Miles - saldo met 2 jaar verlengd. Als u uw kaart regelmatig gebruikt, stelt u uw Miles -saldo dus veilig, ook oals u een periode niet vliegt.

Terugbetalen op uw eigen tempo

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld : uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksels hebt u steeds de keuze :

 1. U wilt het volledige bedrag terugbetalen.
 2. U wilt de betalingen spreiden *
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 €. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%, per overschrijving.

Eigenschappen en kosten

 • Jaarlijkse bijdrage : 75 €
 • Standaard limiet : min. 5.000 €
 • Bijkomende kaarten : 30 €
 • JKP 14,99%
 • Gespreid betalen: maandelijkse terugbetaling met een minimum van 5% van het bedrag van het kredietsaldo, met een minimum van 25€.

Verzekeringspakket

Met uw Beobank Flying Blue World Mastercard beschikt u automatisch over deze exclusieve verzekeringen :

Reisannulatieverzekering

De annulatieverzekering betaalt u een vergoeding bij annulatie van uw reis door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van u of uw directe familie en bij schade aan uw woon- of werkplaats waardoor uw aanwezigheid vereist is. U bent gedekt voor een bedrag tot en met 6.000 €, op voorwaarde dat uw reis voor 100% met uw kredietkaart werd betaald en na aftrek van een vrijstelling van 50 €

Internationale reisbijstand

Uw Beobank Flying Blue World MasterCard biedt u: reisbijstand in het buiteland (24 uur op 24), medische diensten (raadpleging, evacuatie, voorschot op ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridisch advies en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende boodschap voor naasten, enz.).

Verzekering reisongevallen

Regels uw tickets voor uw vliegtuig, trein of boot met uw Beobank Flying Blue World MasterCard.. Dan bent u bij een overlijden of blijvende totale invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens het vervoer automatisch gedekt voor een bedrag tot en met 250.000 €. Een bijkomende garantie voor uw gemoedrust. Deze verzekering dekt ook uw partner en uw kinderen jonger dan 23 jaar die samen met u of afzonderlijk reizen.

Verzekering vertraging en verlies van bagage

u vertrekt op reis en komt aan op uw bestemming zonder uw bagage? Idien uw bagage langer dan 4 uur vertraging oploopt, betaalt u de noodzakelijke aankopen met uw Beobank Flying Blue MasterCard, en later worden ze terugbetaald tot 350 € voor aankopen gedaan binnen de 48 uur na uw aankomst en tot 650 € in de daaropvolgende 48 uur.

Verzekering vlucht - of internationale treinvertraging en gemiste aansluiting

Met uw Beobank Flying Blue World MasterCard wordt u tot een bedrag van 250 € gecompenseerd bij vertraging (4uur of meer) of annulering van uw vlucht of uw internationale trein, 'denied boarding" of als u uw aansluiting mist tijdens uw reis.

Aankoopverzekering

U doet er goed aan om al uw aankopen met uw Beobank Flying Blue World MasterCard kredietkaart te regelen, zowel in België als in het buitenland. Want uw aankopen van minimum 50€ die u met uw kaart betaalt, worden automatisch verzekerd gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van gekwalificeerde diefstal of accidentele schade, tot 3.000€ per schadegeval en per jaar.

Verlengde garantie

U geniet één jaar extra garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten ('witgoed') en elektronische audio- en videoapparaten ('bruingoed') van min. 50 €. Op voorwaarde dat u ze in een winkel in België aankoopt en met uw kredietkaart betaalt. De dekking bedraagt maximaal 2.000 € per schadegeval en per jaar.

Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Q8 World Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Triomflaan 172, 1160 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 1, Promenade de la Bonnette, 92230 Gennevilliers, Frankrijk (451 366 405 RCS Nanterre), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Kosten en afhaallimieten

 • Betalen binnen eurozone : Gratis
 • Betalen buiten eurozone : Gratis
 • Geld afhalen binnen eurozone : 2,50% (min 5 € max 15 €)
 • Geld afhalen buiten eurozone : 2,50% (min 5 € max 15 €)
 • Wisselkoers commissie : 2,1%
 • Cashlimiet : 1.000 € per 24u
  • Limieten in België per dag : 1.000 €
  • Limieten in het buiteland per dag : 1.100 €

Welkomstbonus van 3.500 Miles

U krijgt het eerste jaar een welkomstbonus van 3.500 Miles na de eerste aankoop met uw kaart.
Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/11/2023. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) krijgt u 3.500 Miles op de rekening van uw kaart. U vindt deze terug op het rekeninguittreksel waarop uw eerste transactie staat vermeld.

Card Stop

Kaart verloren, gestolen of ingeslikt?

Bel CARD STOP om misbruik te voorkomen op het nummer + 078 170 170 bereikbaar 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Card Stop is de centrale dienst waarbij je betaalkaarten en andere betaalproducten zoals maltijdcheques en mobiele betaalapplicaties kan laten blokkeren.

Opgepast geld lenen kost ook geld!