Beobank: nieuwe kredietkaart MasterCard | De-Voordeligste-Kredietkaart.be

Kredietkaart MasterCard: met korting bij Brico
[Actie voltooid !]

Een nieuwe kaart bij Beobank: de Beobank Brico World MasterCard

Beobank

Op 24 juli 2014 lanceerde Beobank zijn nieuwe kredietkaart Beobank Brico World Mastercard. Met deze kredietkaart krijgt u een korting van 2% op al uw aankopen bij Brico, Brico City of de online shop www.brico.be.

Buiten deze korting geniet u eveneens een bijkomende korting van 1% op al uw andere aankopen in België en in het buitenland (restaurant, supermarkt, online aankoop, …) op voorwaarde natuurlijk dat u uw aankopen met uw MasterCard kredietkaart doet.

Als lanceringsaanbod betaalt Beobank tijdelijk tot 50 € terug op uw eerste aankopen bij Brico als u daar betaalt met uw Beobank Brico World Mastercard (binnen 2 maand na de toekenning van uw kredietkaart).

Verder betaalt Beobank 5 € terug na uw eerste aankoop gedaan met de kredietkaart Beobank Brico World Mastercard (binnen 3 maand na de toekenning van uw kredietkaart).

Dat betekent dat u tot 55 € recupereert voor 31/12/2014, terwijl er geen termijn staat op de terugbetaling van 5 € op uw eerste aankoop.

Met de kredietkaart van Beobank kiest u zelf de manier van terugbetalen of betaalt alles in één keer. Zo makkelijk gaat het. Gebruik daarvoor het formulier dat u bij uw bankafschrift vindt. U kan later nog op elk moment kiezen voor een gespreide betaling.

U betaalt elke maand 1/18e terug van de gebruikte financiële reserve (buiten de jaarlijkse bijdrage) als uw kredietlijn maximum 5.000 € bedraagt, of 1/20e als uw kredietlijn hoger is dan 5.000 €, met een minimum van 25€ vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage, behalve als het verschuldigde bedrag lager is dan 25 €, dan betaalt u dat bedrag volledig. Deze terugbetalingen gebeuren via een bankoverschrijving of domiciliatie.

Zoals u weet is het niet nodig een zichtrekening bij Beobank te hebben om een kredietkaart bij hen te bekomen! Noteer wel dat de zichtrekening Voordeel Plus van Beobank zeer voordelig is.

Uw kredietkaart Beobank Brico World Mastercard biedt nog een bijkomend voordeel: het inbegrepen verzekeringspakket.

U geniet onder anderen van:

  • Aankoopverzekering
  • Verlengde garantie
  • Safe online
  • Dagvergoeding bij hospitalisatie

Met de Beobank Brico World Mastercard beschikt u over een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000€. Uw financiële reserve varieert in functie van uw uitgaven en de terugbetalingen die u deed in de loop van de maand. Het totaal bedrag dat u moet betalen hangt af van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening.

Meer informatie vindt u op Beobank Brico World Mastercard.

Andere Beobank kaarten: Meer info

Card Stop

Kaart verloren, gestolen of ingeslikt?

Bel CARD STOP om misbruik te voorkomen op het nummer + 078 170 170 bereikbaar 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Card Stop is de centrale dienst waarbij je betaalkaarten en andere betaalproducten zoals maltijdcheques en mobiele betaalapplicaties kan laten blokkeren.

Opgepast geld lenen kost ook geld!