Beobank: Grote Tombola november 2016 | De-Voordeligste-Kredietkaart.be

De juiste drone [Verlopen actie !]

Neem deel aan Beobank grote tombola en maak kans op super prijzen met uw Beobank kredietkaart

Beobank

De prijzen van deze Tombola zijn

  • 4 SONY TV's
  • 5 smartphones SAMSUNG GALAXY S7
  • 4 NIKON fototoestellen
  • 3 AEG keukenrobots
  • 4 HP laptops
  • 20 DOLCE GUSTO koffiemachines

Voorwaarden voor deelname

Deelname aan de Tombola is alleen mogelijk via www.dejuistedrone.be. Deelname via fax, e-mail of om het even welk ander communicatiemiddel is niet toegestaan.

Voor de niet-klanten die geen Beobank kredietkaart hebben

Deelname aan de Tombola is uitsluitend voorbehouden aan natuurlijke personen die op het ogenblik van deelname hun wettelijke verblijfplaats in België hebben en 18 jaar of ouder zijn. Deelname aan de Tombola is gratis. Deelnemers zijn in geen geval verplicht om een product of dienst van Beobank aan te schaffen.

Eén deelname per persoon wordt aanvaard.

Voor de klanten houder van een Beobank kredietkaart

Deelname aan de Wedstrijd is gratis. Deelnemers zijn in geen geval verplicht om een ander product of dienst van Beobank aan te schaffen. De deelnemer houder van een Beobank kredietkaart (MasterCard , Visa , VisaGold , Extra World MasterCard , Brico World MasterCard , World Travel MasterCard , Neckermann World MasterCard , Visa Student , MasterCard Student , Q8 World MasterCard , Flying Blue World MasterCard , Premium Flying Blue World MasterCard ) geniet het recht verschillende keren te mogen deelnemen aan de Tombola. Hij moet daarvoor transacties uitvoeren met zijn kaart. Bij elke transactie krijgt hij een bijkomende kans. Het aantal deelnames is niet beperkt. Als de klant wint, maar de vermelde transactie niet heeft uitgevoerd, of indien deze verrichting werd geannuleerd, dan zal de prijs toch niet worden toegekend aan deze klant.

Het principe is eenvoudig

Deelname aan de Tombola is alleen mogelijk via www.dejuistedrone.be, van 15 november tot en met zondag 15 januari 2017 middernacht. De deelnemer moet zijn persoonlijke gegevens invullen, vervolgens hij moet een drone aanklikken en hij weet meteen of hij gewonnen heeft.

De lottreking van deze Tombola om de toegekende prijzen te bepalen voor elk van de 40 winnaars vindt plaats op 31 januari 2017 onder toezicht van gerechtsdeurwaarder J.M. Devosse. De winnaars van de Tombola worden ten laatste 15 werkdagen na de lottrekking persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail of per brief. De prijs van de winnaars zal verstuurd worden naar het dichtstbijzijnde Beobank agentschap.

Card Stop

Kaart verloren, gestolen of ingeslikt?

Bel CARD STOP om misbruik te voorkomen op het nummer + 078 170 170 bereikbaar 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Card Stop is de centrale dienst waarbij je betaalkaarten en andere betaalproducten zoals maltijdcheques en mobiele betaalapplicaties kan laten blokkeren.

Opgepast geld lenen kost ook geld!